Informasjonsbrev fra kommuneoverlegen angående falsk positiv test.

Kommuneoverlegen har bedt oss publisere informasjonsbrev angående falsk positiv test for to elever ved Nadderud vgs.

Karantenesetting og testing avlyst

Kommuneoverlegen har informert meg om at de to elevene i vg2 som hadde testet positivt på hurtigtest søndag 21.02 ikke er smittet.

Informasjon om definering av nærkontakter og testing

To nye smittetilfeller og viktig informasjon fra kommuneoverlegen.

Det er avdekket to nye smittetilfeller på vg2 og det dreier seg sannsynligvis om mutert virus. Det er viktig at elever og foresatte setter seg inn i informasjonen fra kommuneoverlegen.

Viktig oppdatert informasjon fra kommuneoverlegen i Bærum. Elever med påvist Covid-19

To elever ved skolen har fått påvist Covid 19. Se koronabrev med informasjon fra kommuneoverlegen i Bærum. Smittesporingsenheten har informert alle nærkontakter.

Skolen har vinterferie i uke 8

Men sentralbordet er betjent mellom 10:00 og 14:00, mandag til fredag.

Ta vaksinen mot hjernehinnebetennelse

Drop-in: Ta vaksinen mot hjernehinnebetennelse: 1.-3. klasse på videregående og russ i 2021 kan ta vaksinen 14., 15., 21. og 22. mars klokken 14-18 i Bærum idrettspark, Hauger skolevei på Rud.

Eline Kolrud Evjen (1B) deltok i NM finalen i ENGELSK

Vi krysser fingrene for henne!

Ungdomspatruljen

Søke skoleplass til høsten?

Alle elever i Viken kan søke på alle de fylkeskommunale videregående skolene i Viken. For skoleåret 2021/2022 skal inntaket til Vg1 følge en nærskoleordning.