Karantenesetting og testing avlyst

Kommuneoverlegen har informert meg om at de to elevene i vg2 som hadde testet positivt på hurtigtest søndag 21.02 ikke er smittet.

Det betyr at all testing og karantene knyttet til disse to elevene er avlyst. Det gjelder ansatte og elever i Fysikk 1, Biologi 1, matematikk S1, fransk 2 og elever på styrketreningsrom

Kommuneoverlegen skriver:

En elev i VG2 på Nadderud testet pos 18.2, sist på skolen 12.2. Dette medførte testing for covid-19 og karantene ut 22.2 for 10 nærkontakter på skolen. På testing 21.2 var to medelever positiv på hurtigtest og på bakgrunn av dette ble tiltak igangsatt. Det har nå kommet tilbake mer pålitelig svar ved PCR som viser at begge var negative. Dette medfører at all testing og karantenesetting avlyses på VG2 og i idrettslag knyttet til dette.

Bjørg Dysthe

Smittevernoverlege