Til deg som er ny elev i vg1

Velkommen som elev ved Nadderud videregående skole skoleåret 2020 - 2021

Vår visjon er «med kultur for læring». Det innebærer blant annet at vi som jobber på Nadderud er opptatt av å legge til rette for at alle elever skal lære. Vi skal møte dere med tillit, respekt og krav og gi dere utfordringer som fremmer dannelse og lærelyst, og vi skal være tydelige og omsorgsfulle voksne.

Studiespesialisering og idrett

Skoleåret starter tirsdag 18.08. kl 12.00 med fremmøte i klasserom i henhold til oversikt. Dagen blir benyttet til møtet med lærere og medelever og til å bli litt kjent med skolen. Du skal også få en kort innføring i skolehverdagen på Nadderud vgs. Dagen avsluttes senest 1430.

Hvis du har forsert fag på ungdomsskolen ber jeg om at du snarest sender en epost til studieleder Susanne Skeid Fossum om hvilke fag det gjelder: susannef@viken.no

Innføringsklasse

Skoleåret starter tirsdag 18.08. kl 11:30 med fremmøte i klasserom D101. Dagen blir benyttet til møtet med lærere og medelever og til å bli litt kjent med skolen. Den gir deg også en kort innføring i skolehverdagen på Nadderud vgs. Dagen avsluttes senest 1430.

Som elev på vår skole får du tildelt et bokskap. Ta derfor med deg hengelås allerede første skoledag slik at du kan legge bøkene dine der hvis du ønsker. I tillegg ønsker vi også at dere tar med dere PC/Mac. Se også informasjon om lærebøker og PC mm på hjemmesiden.

Skolestarten i år blir ikke helt som vanlig grunnet Covid 19 og vi avventer fremdeles retningslinjer for hvordan vi skal gjennomføre for eksempel foreldremøter. Vi tar smittevern på alvor samtidig som dere elever skal få det tilbudet dere har krav på. Det uansett svært viktig at dere følger de viktigste tiltakene som er:

• Ikke møte på skolen, selv med milde symptomer på luftveisinfeksjon.
  • Hold avstand til hverandre.
  • God håndhygiene.

Skulle du være forhindret fra å møte første skoledag er det viktig å gi oss beskjed slik at du ikke mister skoleplassen din.

Vel møtt til skolestart og velkommen til Nadderud videregående skole.

Nadderud august 2020

Thomas Leirset
Rektor

PS: her er vår digitale brosjyre for spesielt for VG1 elever: https://sway.office.com/P1jA4q5JNY9E8mmE?ref=Link